Η JOIN ανταποδίδει την εμπιστοσύνη σας, καθώς με την αγορά μίας γνήσιας κρεβατοκάμαρας Join, γίνεστε μέλος του JOIN CLUB, μίας ομάδας που απολαμβάνει ιδιαίτερα προνόμια, με ειδικές προσφορές για προϊόντα και υπηρεσίες!

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή σας στο Join Club, αλλά και για την ενεργοποίηση της εγγύησης, είναι η καταχώριση του 16/ψήφιου κωδικού (που αναγράφεται στο Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας) στο:  www.join.gr/warranty

Απoκτήστε την κάρτα μέλους JOIN CASHBACK CARD, χρησιμοποίηστε την σε πάνω από 70.000 καταστήματα και on-line shops σε όλο τον κόσμο και κέρδιστε Επιστροφή Μετρητών &Ηλεκτρονικούς Πόντους για να τους εξαργυρώσετε έναντι εκπτώσεων σε επόμενες σας αγορές!

Με την JOIN CASHBACK CARD εξοικονομείτε μέχρι και πάνω από 1000€ το χρόνο, κάνοντας τις αγορές σας σε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις & online shops. Επίσης σε συνεργασία με μεγάλες εταιρείες κερδίζετε ηλεκτρονικούς πόντους (SP) για να τους εξαργυρώσετε στις επόμενες αγορές σας!

Για παράδειγμα σε μία μέση οικογένεια με μηνιαία έξοδα 500 ευρώ, προκύπτει 10 ευρώ ώφελος ανά μήνα και 50-100 ευρώ / μήνα σε εκπτωτικά κουπόνια για επόμενες αγορές. Σε ετήσια βάση προκύπτει ώφελος 120 ευρώ από επιστροφές μετρητών και 600-1200 ευρώ ώφελος από εκπτωτικά κουπόνια για επόμενες αγορές!

ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ?