Η κλίνη (ή κρεβάτι) είναι ένα έπιπλο στο οποίο πλαγιάζει ο άνθρωπος, για να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί. Οι πρώτες κλίνες εμφανίστηκαν στην αρχαία Ελλάδα, και στην αρχαία Ρώμη έγινε μόδα ο ύπνος σε κλίνες. Τα σημερινά κρεβάτια είναι συνήθως από ξύλο ή μεταλλικές σωλήνες και υπάρχουν μονά, ημίδιπλα ή διπλά.

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

Το δωμάτιο που ονειρευόμαστε. Σε αυτό ξεκουραζόμαστε από την ένταση της ημέρας, αναπολούμε τις όμορφες στιγμές της, ή ονειρευόμαστε το αύριο. Γι’ αυτό, το υπνοδωμάτιο οφείλει να είναι απλό και άνετο. Να μας εμπνέει στο καθημερινό μας ξεκίνημα. Για το ιδανικό υπνοδωμάτιο διαλέξαμε τα καλύτερα υλικά: όμορφα κρεβάτια, εργονομικά στρώματα, βοηθητικά κομοδίνα, εξυπηρετικές συρταριέρες, όλα σχεδιασμένα εργονομικά, με την καλύτερη ποιότητα, σας εξασφαλίζουν έναν ποιοτικό ύπνο, για ένα γλυκό ξεκίνημα στην κάθε σας μέρα.

Δείτε την υπέροχη συλλογή κρεβατιών που διαθέτουμε και επιλέξτε την ιδανική για εσάς.

Ελάτε σε ένα από τα 3 καταστήματά μας έχοντας μαζί σας την κάτοψη και φωτογραφίες του υπνοδωματίου. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να καταλάβουμε το στυλ και τις προτεραιότητές σας, θα λάβουμε υπόψη σημαντικές πληροφορίες για εσάς και το χώρο σας και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα κρεβατοκάμαρας.

ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ JOIN

ΝΤΥΜΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

GEOHOME ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ

ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ