Η κουκέτα σπιτάκι εύκολα από παιδικό παιχνιδιάρικο κρεβάτι μετατρέπετε σε απλή κουκέτα και μελλοντικά σε δύο μονά κρεβάτια, χαρίζοντας με αυτόν τρόπο εναλλακτική λύση χωρίς μεγάλο κόστος.
Μην υιοθετείτε παραμέτρους που θα καθορίζουν τον χώρο, επιλέγοντας για παράδειγμα το ροζ για τα κορίτσια και το γαλάζιο για τα αγόρια ή τους εκάστοτε αγαπημένους ήρωες των παιδιών, καθώς δημιουργούν εφήμερες τάσεις που κουράζουν και δεν έχουν διαχρονική αξία. Οι πιο ουδέτερες και ήσυχες επιλογές θα αποδειχτούν σωτήριες.
Μπορείτε εύκολα να δώστε το στιλ που θέλετε στο παιδικό δωμάτιο, αφού η γκάμα των επίπλων τρανσφόρμερ, είναι αρκετά μεγάλη και προσφέρεται για να καλύψει και τα πιο απαιτητικά γούστα.
Αυτά τα έπιπλα ξεφεύγουν πολύ απ’ τα συνηθισμένα γιατί είναι καλαίσθητα και πρωτότυπα.

Επιλέξτε κάποια από αυτά τα έπιπλα και σίγουρα θα ξεγνοιάσετε για πολλά χρόνια απ’ τον βραχνά της ανακαίνισης και του κόστους, αφού η αίσθηση του καινούριου και της αλλαγής με την μεταμόρφωσή τους, θα έχει τον πρωταρχικό ρόλο. Η κάθε εκδοχή τους θα είναι και μια ανανέωση που θα σας εκπλήσσει ευχάριστα.

Έπιπλα όμορφα, αλλά κυρίως ευέλικτα , που καλύπτουν τις ανάγκες ανάπτυξης ενός παιδιού σε κάθε ηλικία του!!!.
Διαχρονική αξία
Επιλέξτε έπιπλα από φιλικά υλικά, ανθεκτικά στο χρόνο και την αντοχή, με γνώμονα πάντα τη δυνατότητά τους για έξυπνη και εύκολη μετατροπή.

Στο κατάστημα μας Πατρών Κλάους 201 junior collection τηλ: 2610450850 υπάρχουν τόσες ιδιαίτερες προτάσεις, που πραγματικά θα σας λύσουν τα χέρια γιατί έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα της μετατροπής και συγχωνεύουν τις πολλές ανάγκες σας σε μια.