Νέα - Ανακοινώσεις

Το σωστό μαξιλάρι ύπνου

 

Το σωστό μαξιλάρι ύπνου συμπληρώνει το στρώμα και μαζί δίνουν την τέλεια εμπειρία χαλάρωσης. Η πλειοψηφία του κόσμου συνήθως το αμελεί και δίνει σημασία μόνο στο στρώμα. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα ο ύπνος να μην είναι ποιοτικός και να μην σας ξεκουράζει.

Κατά την διάρκεια της ημέρας ένα από τα σημεία του σώματος που δέχεται μεγάλη καταπόνηση είναι ο αυχένας. Η μακροχρόνια καταπόνηση χωρίς την σωστή ξεκούραση μπορεί να επιφέρει πονοκεφάλους, πιασίματα κι ένα γενικότερο αίσθημα κόπωσης.

Εδώ λοιπόν έρχεται το σωστό μαξιλάρι το οποίο θα αγκαλιάσει όπως πρέπει την καμπύλη του αυχένα κατά την διάρκεια του ύπνου, θα υποστηρίξει τη σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης σε συνεργασία με το στρώμα και θα μας δώσει το τέλειο αποτέλεσμα στον ύπνο, ξεκουράζοντας πραγματικά το σώμα.

 

Τι μαξιλάρι να διαλέξω?

 

Η στάση ύπνου είναι σημαντική για τον τύπο του μαξιλαριού που θα πρέπει να επιλέξετε:

– Αν κοιμάστε ανάσκελα θα πρέπει να επιλέξετε ένα μαξιλάρι μετρίου πάχους, το οποίο διατηρεί την φυσική καμπύλη του αυχένα και τον κρατά σε ευθεία με την σπονδυλική στήλη.

– Aν κοιμάστε στο πλάι, θα πρέπει να επιλέξετε ένα σχετικά μεγαλύτερου πάχους αλλά μέτριας σκληρότητας μαξιλάρι που θα υποστηρίξει σωστά το κεφάλι και τον αυχένα.

– Αν κοιμάστε μπρούμητα θα πρέπει να επιλέξετε ένα σχετικά λεπτό και μαλακό μαξιλάρι ώστε να μην καταπονείται ο αυχένας.

Το πάχος και η σκληρότητα έχουν άμεση σχέση με τον σωματότυπο του κάθε ανθρώπου.

 

Υπάρχει ποικιλία υλικών γα την κατασκευή μαξιλαριών ύπνου. Συνθετικό, πούπουλο, αφρός, λάτεξ κλπ. Το talalay latex είναι το κορυφαίο συνδυάζοντας πληθώρα πλεονεκτημάτων:

  • Είναι φυσικό υλικό αφού προέρχεται από τους χυμούς του καουτσουκόδεντρου
  • Είναι ανθεκτικό και ελαστικό εξασφαλίζοντας μεγάλο αντοχή στο χρόνο
  • Είναι υποαλλεργικό καθώς αντιστέκεται σε ακάρεα και βακτήρια
  • Είναι 100% αναπνέον χάρη στην κυψελώδη δομή του. Αποβάλλει θερμότητα χαρίζοντας έναν δροσερό ύπνο

 

Η επιλογή του σωστού μαξιλαριού ύπνου λοιπόν είναι σημαντική και όχι τόσο απλή.

Το σωστό μαξιλάρι θα πρέπει να :

  • Στηρίζει σωστά τον αυχένα
  • Να παρέχει άνεση και ευχάριστη αίσθηση στον ύπνο
  • Να συνεργάζεται με το στρώμα και ανάλογα με την στάση μας να παρέχει πάντα το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ  έπιπλα κύρους (Ακτή Δυμαίων 80, Πάτρα) ή Dunlopillo Sleep Therapy (Πατρών Κλάους 201, Πάτρα) και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό μαξιλάρι ύπνου για εσάς με έκπτωση 20%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *