Νέα - Ανακοινώσεις

Εκεί που τα όνειρα εχουν ταυτότητα!

Παράδοση: Μεταβίβαση δοξασιών, ιδεών, τρόπων δράσης και συμπεριφοράς, το σύνολο των δεξιοτήτων, των ιδεών, των υλικών αγαθών από τη μία γενιά στη άλλη καθώς επίσης και η πείρα που κληροδοτούν οι προγενέστεροι στους μεταγενέστερους.

Δημιουργικότητα: Η ικανότητα να δημιουργείς, να παράγεις νέες και πρωτότυπες μορφές.
Αν ανακατέψετε λίγο αυτούς τους δύο ορισμούς θα έχετε μια εικόνα του ονείρου μας.

Σκεφτήκαμε πως δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή και ευκαιρία να μιλήσει κανείς για όνειρα, από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αυτές τις μέρες όλα γίνονται λίγο πιο λαμπερά, λίγο πιο αισιόδοξα και λίγο πιο μαγικά ενώ η όμορφη αυτή ατμόσφαιρα μάς επιτρέπει να σκεφτόμαστε πως τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν. Άλλωστε, στη δύσκολη εποχή που ζούμε, το μόνο που μας μένει είναι τα όνειρα, αυτά που ανεμπόδιστα βαδίζουν προς τα εμπρός και τραβούν και μας μαζί τους.

«Λένε πως αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω στα όνειρα» λέει η Ελπίδα. «Ένα από τα δικά μας όνειρα έχει πραγματοποιηθεί και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας».

«Το εμπόριο επίπλων είναι στη ζωή μας χρόνια. Από τότε που εμείς και τα αδέλφια μας μπαινοβγαίναμε χαρούμενοι στο μαγαζί του πατέρα μας, που ήταν γεμάτο προσωπική δουλειά και μόχθο. Γρήγορα καταλάβαμε πως το εμπόριο επίπλων δεν είναι μια απλή δουλειά αλλά ένας τρόπος ζωής αφού σκοπός δεν είναι η εξόπλιση ενός σπιτιού αλλά η δημιουργία ενός σπιτικού. Το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν άργησε να μας συναρπάσει και να διαμορφώσει κιόλας το πρώτο μας κοινό όνειρο: ένα μαγαζί με προσωπική υπογραφή.

Έτσι δημιουργήθηκε το κατάστημα «ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, έπιπλα κύρους» που έμελλε να στεγάσει το κοινό όνειρο μας. Ένα όνειρο δεν είναι απλή υπόθεση και πόσο μάλλον η υλοποίησή του. Τα όνειρα έχουν ταυτότητα. Κάθε όνειρο είναι προσωπικό, έχει χαρακτήρα, όνομα και επίθετο. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Το δικό μας μαγαζί λοιπόν έχει το δικό του χαρακτήρα. Έναν πολυδιάστατο και ιδιαίτερο χαρακτήρα» είναι τα ακριβή παθιασμένα λόγια της Ελπίδας.

«Μπορώ να σας εκμυστηρευτώ πως τίποτα δεν ήταν εύκολο στην υλοποίηση αυτού του ονείρου. Η δημιουργία ενός σπιτικού για χάρη του πελάτη που θα σε εμπιστευτεί, εμπερικλείει πολλές ευθύνες, αφού ένα σπίτι φιλοξενεί σώματα, ενώ ένα σπιτικό ψυχές, όνειρα, προσδοκίες και πολλά πολλά συναισθήματα» λέει η Χρυσάνθη που ως διακοσμήτρια έχει αναλάβει το πρακτικό κομμάτι του τελικού αποτελέσματος. «Έτσι, προκειμένου να ανταποκριθούμε στα υψηλά κριτήρια που εμείς οι δύο πρώτες θέσαμε, βάλαμε τα δυνατά μας. Κρατήσαμε αναλλοίωτες τις πολύτιμες βάσεις της παράδοσης και της ιστορίας του ονόματος ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ στο έπιπλο και τις εμπλουτίσαμε με φρεσκάδα και τεχνογνωσία.

Η παράδοση είναι η στιβαρή μας εκκίνηση και όχι ο αυτοπροσδιορισμός μας. Φροντίσαμε λοιπόν, το μαγαζί μας στην οδό Ακτή Δυμαίων 80 να γεμίσει ασφυκτικά από έμπνευση και δημιουργία ώστε να ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα και τις ανάγκες, δίνοντας έμφαση στην προσωπικότητα και τη διαφορετικότητα του κάθε πελάτη.

Μια επίσκεψη στο κατάστημα της οδού Ακτή Δυμαίων 80 θα σας πείσει αφού εκεί θα συναντήσετε τις συλλογές των εκλεκτών και επώνυμων συνεργατών μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ θα μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε τις δικές σας ιδέες με τις νέες τάσεις της μόδας του επίπλου και του υφάσματος όπως τις παρακολουθούμε στις διεθνείς αγορές και εκθέσεις. Τα νούμερα και τα σχέδια είναι πράγματα που δεν πρέπει να σας απασχολούν αφού φροντίζουμε εντελώς δωρεάν για τη μελέτη του χώρου σας που θα επισφραγίσει το δικό σας όνειρο, το τέλειο σπιτικό. Επιπλέον, το κατάστημα «ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ έπιπλα κύρους» δεν αποτελείται από έπιπλα μαζικής κατανάλωσης και σχεδίασης που θα βρείτε παντού, αλλά επιλέγει συλλογές με υπογραφή που είναι ικανές να συνθέσουν έναν χώρο ιδιαίτερο και ξεχωριστό (που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και το χαρακτήρα της όμορφης πόλης μας και όχι στα απρόσωπα δεδομένα μιας μεγαλούπολης)».

Η Χρυσάνθη και η Ελπίδα, ζητούν από εσάς να εναποθέσετε στο μαγαζί «ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ έπιπλα κύρους» τα δικά σας όνειρα και να μοιραστείτε μαζί τους το πώς φαντάζεστε το δικό σας σπιτικό. Για τα υπόλοιπα δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Θα φροντίσουν εκείνες ώστε να τα φέρουν εις πέρας λαμβάνοντας υπόψη τους τις ανάγκες τις δικές σας και του χώρου σας γιατί για εκείνες αυτό είναι μέρος του ονείρου τους. «Η δική μας επιτυχία είναι το σπίτι των ονείρων σας»!

«Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και μία νέα Χρονιά γεμάτη όνειρα και επιδιώξεις».

Χρυσάνθη & Ελπίδα Γεωργιοπούλου.
Έπιπλα κύρους Γεωργιόπουλος
Ακτή Δυμαίων 80, Πάτρα
τηλ. 2610.331530

Συνέντευξη στο περιοδικό The Best Δεκέμβριος 2016.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *